4 personer
1 ½ l hønsebouillon
2 porrer i mindre stykker (ca. 175 g)
1 løg i kvarte (ca. 125 g)
3 persillerødder i tern (ca. 150 g)
1 knoldselleri i tern (ca. 450 g)
4-8 bd persille (ca. 175 g)
150 g Karoline's FlødeOst til madlavning
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Pynt: Persillekviste.
Tilbehør: Flutes.
Bring hønsebouillon i kog i en suppegryde. Tilsæt grønsagerne, undtagen persille, og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 15 min. Si bouillonen fra og gem den. Kom ca. 2 dl bouillon og de kogte grønsager i en food processor og hak dem ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Hæld puréen tilbage i gryden. Kom ca. 3 dl bouillon og persillen i food processoren og hak det ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Hæld det i gryden sammen med resten af bouillonen. Bring suppen i kog og tilsæt FlødeOst under omrøring. Kog suppen ved jævn varme til osten er smeltet. Smag suppen til.
Ved serveringen: Hæld suppen i varme suppeskåle.