Logo

Misosuppe med løg, kål, og gulerod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk olie
2 finthakkede løg
2 gulerødder i skiver
¼ lille hvidkål i strimler
1 dl wakame, opblødt og strimlet
8 dl vand
4 tsk miso opløst i lidt varm suppe
1-2 finthakkede forårsløg

Sauter grønsagerne i den nævnte rækkefølge.
Tilsæt wakame og småkog i 10-15 minutter.
Hæld vandet over grønsagerne, læg låg på og småkog i 20 minutter.
Sluk for varmen, tilsæt miso og lad suppen stå i 5 minutter, inden den serveres med
forårsløg, eller som variation: med friturestegte tofu-terninger.

Man kan også undlade at sautere grønsagerne og blot koge dem.
Desuden kan man variere grønsagsvalget med andre grønsager.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.642 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her