Logo

Min Gullasch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En god suppe til mange kolde dage...
2 kg oksekød i tern (gullasch kød)
Oliven olie til stegning
5 store løg - hakket
½-1 hvidløg - hakket fint
10 stængler bladselleri - snittet i tynde skiver
Oksebouillon terninger + vand
200 g tomatpuré
1,2 kg flåede tomater
1 kg kartofler - skrællet og skåret i tern
1 kg gulerødder - skrællet og skåret i tern
750 g pastinakker - skrællet og skåret i tern
750 g persillerødder - skrællet og skåret i tern
1 knoldselleri - skrællet og skåret i tern
Spidskommen
 
Steg oksekødet med salt og peber - det må ikke koge, så hvis der kommer for meget kødsaft hældes det bare fra og tilsættes senere.
Tilsæt løg, hvigløg, og bladselleri og steg videre et par minutter.
Tomatpuré og de flåede tomater tilsættes sammen med oksebouillonen (man kan altid tilsætte mere vand senere).
Lad det stå og simre, imens du steger rodfrugterne til de bliver gyldne.
Rodfrugterne tilsættes suppen ca. 10 min. før servering.
Vand tilsættes til den rette konsistens er opnået.
Suppen smages til med salt peber og spidskommen og serveres med en klat cremefraiche på toppen og flûtes ved siden af.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her