Logo

Legeret løg eller porresuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 store løg/porrer (efter ønske)
50 g smør
1 liter mælk
2 æggeblommer
salt
peber
muskatnød

Hak løgene/porrerne fint og svits dem i smørret, til de er klare.
Spæd med mælk.
Drys med salt og peber samt lidt reven muskatnød.
Pisk æggeblommerne i en skål med 2 spsk suppe.
Tag gryden af varmen og pisk æggene i.
Varm suppen op, MEN den må IKKE koge.
Serveres dertil ristede franskbrødsterninger eller flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her