Logo

Kyllinge - karry - suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g kyllingebryst/filet
2 spsk karrypasta (rød eller gul - HOT)
1 l. grønsagsbouillon (måske 1 ½ l. )
1 ds kokosmælk
4-8 fed presset hvidløg
1 pose wokblanding (eller anden grønsagsblanding)
citrongræs
¼ l. piskefløde

Skær kyllingen i strimler, og svits det i gryden.
Tilsæt karrypastaen, og lad det trænge ind i kødet.
Hæld 1 liter grønsagsbouillon i, tilsæt hvidløg, kokosmælk og fløde.
Lad det simre lidt.
Tilsæt grønsager, og evt. en ekstra ½ liter bouillon.
Skær top og bund af 1 eller 2 strå citrongræs, flæk dem på langs og kog dem med i suppen.
Lad det trække 2-3 timer.
Der kan naturligvis tilsættes mere hvidløg eller karrypasta efter behov hvis den ikke er stærk nok.
Ved servering varmes suppen op og står og simrer ½ times tid.
Server evt. med en klat cremefraiche og lidt hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.196 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her