300 g skinkekød
4 frosne spinatkugler
¼ blomkål
2 gulerødder
2 spsk rapsolie
14 dl vand
2 hønsebouillonterninger
100 g ægnudler
2 spsk sojasauce ( meget vigtigt )
Skyl og rens blomkålen og skær den i små buketter. Skær stokken i tern.
Skræl gulerødderne, skær dem i skiver og skær hver skive til en blomst.
Kog ægnudlerne som angivet på emballagen og afdryp dem i en sigte.
Skær skinkeschnitzlerne i meget tynde strimler.
Dup kødet tørt med køkkenrulle
Varm en wok eller stegegryde op. kom olien i.
Steg kødet ved kraftig varme, lad kødet danne skorpe, inden det vendes og vend kødet hele tiden i 1-1 ½ minut.
Tag kødet op på en tallerken.
Svits blomkål og gulerødder ca. 1 minut.
Tilsæt suppen og varm den op. Tilsæt spinaten. Hvis der bruges frossen
spinat, tilsættes den direkte fra fryseren.
Kog suppen 1-2 minutter.
Tilsæt kød og ægnudler og varm suppen igennem.
Smag til med sojasauce og peber.
Spis suppen med flûtes. Husk du kan altid fordoble mængden af mad.
Tips: Ønsker i en mere krydret suppe, kan den smages til med frisk revet
ingefær og/eller sambal oelek ( nok mest for de voksne, det er ret stærkt).