Logo

Gratineret tomatsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kartofler
1 kg tomater
1 løg
1 fed hvidløg
250 g champignon
2 spsk olivenolie
1 tsk paprika
1 liter grønsagsbouillon
1 stk friske timian eller basilikum blade
1 tsk sukker
Salt og peber
4 ovnfaste portionsskåle
 
Gratinering:
4 skiver lækkert lyst brød
75 g revet ost
 
Skræl kartoflerne, skær dem i terninger og tomaterne i både. Hak løg, hvidløg og champinon.
Svits løg og hvidløg 1 minut i olie.
Tilsæt resten af ingredienserne og småkog suppen i 25 min.
Blend suppen og smag til med salt og peber.
Fordel suppen i 4 ovnfaste portionsskåle.
Læg en skive brød oveni hver skål, drys ost over og gratiner dem 5 min. i ovnen ved 250°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.144 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her