Gazpacho suppe tager ingen tid at lave - denne kolde suppe er spansk, læskende
og meget lækker
Til 4 personer Tilberedningstid: 20 min. Køletid: 1 time
#
4-6 modne tomater
2 løg
½ salatagurk
1 peberfrugt
2 fed hvidløg
2 spsk olie
1 citron
1 liter kold bouillon, fx hønsebouillon
salt og peber fra kværn
*
1. Dyp tomaterne i kogende vand og flå dem.
Skær dem i små stykker.
2. Pil løgene og hak dem fint.
Skær agurken i små terninger.
Rens peberfrugten og hak den fint.
3. Kom alle ingredienser i en skål og kom pressede
hvidløgsfed over.
Tilsæt olie, citronsaft og bouillon. Rør kraftigt.
Smag suppen til; den skal være let syrlig.
Sæt suppen koldt i 1 time.
Server med ristede brødterninger.