Logo

Brændenældesuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-1 ½ l. unge brændenældeblade
1 l. bouillon
1 ½ spsk smør
1 ½ spsk hvedemel
purløg
evt. 4 halve smilende æg

Skyl brændenælderne i flere hold vand.
Giv dem et opkog i letsaltet vand.
Hæld vandet fra og hak dem på et brædt med kniv.
Bring bouillonen i kog, tilsæt de hakkede blade og lad dem koge
nogle minutter.
Rør smør og hvedemel sammen til en smørbolle og pisk den ud i den kogende suppe.
Lad suppen koge et par minutter og smag til med salt og peber.
Kom fintklippet purløg på suppen ved serveringen og placér også gerne
et halvt smilende æg i hver portion.
Det er ren natur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her