Logo

Varm Bloody Mary med østers on the rocks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En kradser med karakter, en bartenderøsters med tomatkinder og gelésl. Varm og pir­rende tapas - appetizer.
 
8 østers
2 dl østersvand
2 g agar-agar
1-2 cl vodka
8 bredbladede persilleblade
4 dl tomatsaft
Bladselleristængler
Engelsk sauce, sellerisalt, tabasco, salt og peber
 
Åbn østerserne, skrab kødet ud og si østersvandet gennem et klæde. Tag østerserne op og pocher dem kort i den væde, der hænger ved.
Dup dem tørre i et klæde.
Varm østersvandet op og tilsæt agar-agar under kraftig omrøring, når vandet begyn­der at dampe.
Kog igennem, smag til med vodka og hæld den halvt op i 8 rum i en isterningsbakke.
Placer en østers og et persilleblad i hvert isterningsrum, når geléen har sat sig.
Dæk med det resterende østersvand og lad det sætte sig.
Hold bakken lun.
Bland tomatsaft, engelsk sauce, sellerisalt, tabasco, salt og peber og lun det.
Tag "isterningerne" forsigtigt ud af bakken og placer dem i lune sjusglas og server.
Hæld den varme Bloody Mary over ved bordet og stik et par stykker bladselleri i. 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.814 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her