Logo

Tunfisketatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Madopskrift billede

600 g tunsteaks
2 kviste frisk timian
1 kvist frisk salvie
3 stilke frisk koriander
100 g rucola
1 tsk fennikelfrø
½ tsk havsalt
½ tsk peber
30 ml extra jomfru olivenolie
30 ml balsamico

 

Skær den friske tunfisk i små terninger, ca. ½ cm på hver led.
Vask og skær krydderurterne og rucola ud i den ønskede størrelse.

Bland krydderurter, rucola, fennikelfrø, salt, peber, olivenolie og balsamico og vend det sammen med tunen.
Lad blandingen stå koldt i 5 timer, vend den nu og da.
Pynt med hakkede krydderurter ved serveringen.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her