Forret
6 blade husblas
4 dl tomatsaft
½ dl citronsaft
1 spsk sukker
½ tsk sellerisaft
1 tsk worchestershiresauce
½ tsk salt
1/8 tsk hvid peber
2 dl piskefløde
4 spsk reven peberrod
4 salatblade
4 citronskiver
1 bundt dild
Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 min. Vrid husblasen op og smelt den sammen med 1 dl tomatsaft. Bland resten af tomatsaften i sammen med citronsaft og krydderier. Smag til og hæld saften på små forme, der er skyllet i koldt vand. Formene sættes i køleskabet, til geléen er stivnet. Ved anretningen løsnes geleen i kanten med en lille kniv. Dyppes få sekunder i kogende vand og vendes ud på tallerkenerne. Fløden piskes stiv og smages til med reven peberrod, citronsaft og sukker. Geleen garneres med salatblade, dild og citron.
Tilberedningstid : Ca. 20 min. + 3-4 timer i køleskabet.