Logo

Tomatcreme - Porra Antequerana - Salmorejo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tomatcreme - Porra Antequerana - Salmorejo

# Ingredienser

1 kg gode modne tomater
et stykke brød helst daggammelt på størrelse med en knytnæve.
salt efter smag.
Gerne saft af en appelsin (kan udelades)
1 dl jomfru olivenolie.
Pynt: tomat, hårdkogte æg og tun eller serranoskinke i tern

* Tilberedning 
Det hele blendes sammen til en helt jævn creme.
Den skal helst stå mindst en time i køleskabet.

Tallerkenerne pyntes med ægge- og tomatbåde samt med tun fra dåse eller serrano-skinke i tern.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her