Logo

Tomat-porre med hvidløg på ristet brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 porre
smør
1-2 fed hvidløg
1 dåse tomater (400g)
1 bouillonterning
15 grønne eller sorte oliven skåret i skriver (uden sten)
revet skal af ½ citron

Denne lille velsmagende ret kan anvendes på ristet brød i
al sin enkelthed, og forretten kan yderligere pyntes med små stegte rødspættefileter eller med stegte skinkeskiver .

De meget fintrensede porrer skæres i skiver og svitses i smør sammen med de knuste hvidløg og tomaterne, men ikke al væden, heri bouillonterning, dette småkoger i 10 min.
Smages til med citronskal og oliven og er dejligt på ristet brød smurt med smør, enkelt og godt .

variationer:
Stegt fiskefilet, tunfisk, sardin eller skinke.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.995 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her