Logo

Sprængt foie gras med rødløgskompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g foie gras
½ l vand
100 g salt
25 g sukker
vand, peber, evt. anis
 
Rødløgs kompot:
500 g rødløg
½ fl. rødvin
75 g ahornsirup
lidt sennepsfrø
salt, peber
 
Foie grasen renses for blodårer, men skal være i så store stykker som
muligt.
Vand, salt og sukker koges op og nedkøles.
Foie gras'en bindes i et fint klæde og lægges i saltlagen 2 á 3 døgn. Pocheres i vand med peber og evt. anis i 5-8 minutter, nedkøles (skal være helt kold før servering).


Rødløgskompot:
Rødvin og sirup koges op, løgene tilsættes og koges møre, løgene tages op, vinen reduceres til ¼ med sennepsfrø og nedkøles, blandes med løgene og tilsmages med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.465 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her