Røget laks serveres tit med flødestuvet spinat her har vi
valgt at lave en frisk spinatsalat med en lækker flødedressing.
4 personer. Arbejdstid: 15 min.
#
Flødedressing:
1½ dl piskefløde
3 spsk friskpresset citronsaft
salt og peber
Spinatsalat:
200 g babyspinat
1 bundt radiser
1 bundt purløg
Tilbehør:
200 g røget laks
hvedebrød eller rugbrød
*
Rør fløden med citronsaft i en skål, og lad det stå og tykne
i 5 min.
Smag dressingen til med salt og peber.
Skyl og tør spinaten.
Rens radiserne, og skær dem i skiver.
Skær purløgene i lange stykker.
Bland spinat, radiser og purløg.
Anret laksen i skiver rundt i kanten af et fad.
Læg spinatsalaten i midten.
Dryp dressingen over salaten.
Server laks og salat med brød.
TIPS: Babyspinat er så fin, at du ikke behøver at fjerne
stilken. Den kan sagtens spises.