1-2 spsk smør eller margarine
4 stykker kyllingebryst a 90-100 g
1 fed hvidløg
2 gulerødder
2 squash
1 dl letmælk
2 tsk Maizena
1 tsk frisk hakket basilikum
½ tsk salt
½ tsk paprika
⅓ tsk friskkværnet sort peber
2 spsk reven parmesan
Dup kyllingestykkerne tørre.
Opvarm fedtstoffet på en pande, gerne med teflonbelægning.
Brun kyllingestykkerne i fedtstoffet, og lad dem efterstege, til de er helt gennemstegte. Tag kødet op og hold det varmt.
Pres hvidløget på panden.
Skræl gulerødderne.
Skær gulerødder og squash i strimler.
Steg grønsagerne på panden ved svag varme, til de er møre, ca 5 min.
Bland mælk, Maizena, basilikum, salt og paprika i en lille skål.
Hæld det over grønsagerne på panden, lad det hele få et opkog, så det jævner.
Læg kyllingen ovenpå grønsagerne.
Smag til med peber, og lad det hele blive varmt.
Drys parmesanost over, og server.