4 skiver smørfisk
olie til pensling
salt /peberblanding
Salater
½ bdt rucula
1 lille radiccio
½ krølsalat
½ egebladssalat
½ bdt kørvel
1 pt. basilikum
100 pinjekerner
1 fed hvidløg
2 dl olie
Italiensk landbrød
Skiver af smørfisk der er penslet let med olie grilles på en hed grillpande, ca. 2 min på hver side.
Krydr med salt og en peberblanding (af grøn, hvid, sort og rosa peber)
4 salater skylles og slynges fri for vand.
Kom det i en plastpose og tilsæt 2 spsk balsamico eddike og 5 spsk oliven olie, salt og peber.
Ryst posen så dressingen fordeles.
Anret salaten på 4 store tallerkener og læg smørfisken i midten.
Blend en pesto af basilikumblade , pinjekerner, hvidløg, olie, salt og peber og dryp den rundt på tallerkenen.
Pynt med kørvel og server med italiensk brød.