Logo

Smørfisk, grillet, på sprøde salater og pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver smørfisk
olie til pensling
salt /peberblanding

Salater
½ bdt rucula
1 lille radiccio
½ krølsalat
½ egebladssalat
½ bdt kørvel

1 pt. basilikum
100 pinjekerner
1 fed hvidløg
2 dl olie
Italiensk landbrød

Skiver af smørfisk der er penslet let med olie grilles på en hed grillpande, ca. 2 min på hver side.
Krydr med salt og en peberblanding (af grøn, hvid, sort og rosa peber)
4 salater skylles og slynges fri for vand.
Kom det i en plastpose og tilsæt 2 spsk balsamico eddike og 5 spsk oliven olie, salt og peber.
Ryst posen så dressingen fordeles.
Anret salaten på 4 store tallerkener og læg smørfisken i midten.
Blend en pesto af basilikumblade , pinjekerner, hvidløg, olie, salt og peber og dryp den rundt på tallerkenen.
Pynt med kørvel og server med italiensk brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.797 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her