1 ½ dl vand
40 g smør
75 g hvedemel
Salt og peber
2 sammenpiskede æg
100 g bacon i tynde skiver
100 g flødeost med hvidløg
1 ½ dl piskefløde
Forvarm ovnen til 190ºC. Bring vand og smør i kog i en gryde.
Rør hvedemel og salt i og rør til dejen slipper gryden.
Tag det fra varmen og køl det lidt af.
Pisk æggene i lidt ad gangen, til dejen har passende konsistens, den må
ikke blive for lind.
Sæt dejen på smurte plader med teskeer,
24 toppe i alt med lidt plads mellem hver.
Bag dem ca. 15 minutter til de er gyldne og hævede.
Undgå at åbne ovnlågen så kan de falde sammen.
Forvarm grillen, grill baconen sprød og knus den let.
Pisk flødeost og fløde cremet.
Rør baconen i og smag til med salt.
Kom baconfyldet i vandbakkelserne, sæt dem sammen i en pyramide og
server.