Logo

Sildecocktail

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Af spegesild, men endnu bedre af brotsjö-sild i østerssauce, kan de lave en
sildecocktail.
Skær silden i meget små stykker.
Hæld saucen op i en skål, kom heri en hel masse tomatketchup og hakkede
løg.
Bland det godt, hæld det over silden, som de har lagt i bunden af
portionsglas.
Lav en lille fordybning og anbring forsigtigt en rå æggeblomme i den.
Pynt med persille evt. rejer og læg 2 små rugbrødssnitter på den tallerken
hvorpå de anbringer portionsglasset.
Læg en teske ved.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.816 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her