Logo

Ragout af hvid fisk med urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ liter fiskefond
½ liter piskefløde
400 g hvid fisk uden ben, gerne pighvar, men alle andre slags kan også bruges
100 g blandede, fintskårne grønsager, fx. porre, persillerod, gulerødder eller andet
salt og peber

Fond og fløde koges ind til en let creme. Lige inden serveringen, mens cremen stadig koger, tilsættes fisken, der er skåret i strimler, plus grønsagerne.
Retten koges igennem 1 ½ minut, smages til og serveres i dybe, varme tallerkener drysset med purløg. Der serveres brød til. Hvis den bruges som hovedret, så kog en god kartoffel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.433 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her