Logo

Røget lammekølle med med gorgonzola og pærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g tynde skiver røget lammekølle
150 g velmodnet gorgonzola
4 faste pærer
1 salathoved
50 g hasselnødder
2 spsk citronsaft
6 spsk olivenolie
4 spsk æblevineddike
friskkværnet peber
salt

Salaten kan portionsanrettes eller serveres i skål.
Skræl pærerne, fjern kærnehusene og skær pærerne i både. Kom straks citronsaften på, så bliver pærerne ikke brune.
Snit salaten, gem nogle store blade.

I bunden anbringes nogle hele blade, derefter den snittede salat blandet med pærerne.
De røgede skiver lam skæres i cm brede skiver og fordeles over pærerne sammen med nødderne.
Olivenolie og æblevineddiken piskes sammen og krydres med salt og peber. Denne marinade hældes over salaten.

Serveres med flûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.707 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her