4 couverter.
Røget lammerose med honning marineret tranebær, mandarin fileter og flødepeberrod. Brødpinde serveres dertil.
0,300 kg røget lammekølle
0,026 kg tranebær
0,050 kg Akacie-honning
2 stk mandariner
Flødepeberrod:
2 dl piskefløde 38%
½ citron
1 tsk flormelis
0,040 kg revet peberrod
Feldsalat og endivie salat
Honning marineret tranebær:
Akacien varmes i skål i vandbad og hældes derefter i en gryde og tranebærene tilsættes. Der gives et lille opkog.
Trække på køl 2 timer ved 5°.
Peberrodsalaten:
Fløden piskes let og revet peberrod, citronsaft, flormelis vendes deri.
Røget lammekølle skæres i tynde skiver og formes som roser.
Anret på fad, pynt med endivie salat og feldsalat.
Server Brødpinde dertil.