(4 Portioner)
Fantastisk fiskeopskrift fra London.
30 gr. smør
2 kg renset spinat
Ufarvede røgede kullerfiletter (175-200 gr. stykket)
salt og peber
3 dl mælk
170 gr. smør
3 æggeblommer
1 spsk citronsaft
2 spsk purløg
Smelt smørret på en pande og tilsæt spinat ved ret høj varme. Vend det i 2-3 minutters tid til den er blød.
Dræn vandet fra spinaten og læg den på et fad dækket over af alufolie og sæt den i en lun ovn.
Kom kullerfiletterne på panden og tilsæt peber og mælk. Lad det stå og simre på panden i ca. 5 minutter.
Smelt smørret og om det i en kande.
Kom æg, salt og peber i en foodprocessor og hæld det smeltede smør meget langsomt i i en tynd, jævn stråle så saucen ikke skiller.
Til sidst tilsættes citronsaft op saucen hældes i en skål.
Fortynd saucen med væden fra fisken og pisk det let med en gaffel. Slut af med at tilsætte purløg.
Læg kulleren oven på spinaten og hæld saucen over.