Logo

Røget hellefisk-rosetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g røget hellefisk, skiveskåret
1 ½ dl cremefraiche
50 g caviar (rød)
reven citronskal
knuste, tørrede koriander
friske koriander
salt
peber
endivie salat
6 sherrytomater, halverede

Creme fraichen krydres efter behag med tørrede koriander, et finthakket blad frisk koriander, citronskal, salt og peber. Hæld dressingen på en tallerken og anret en rosette af røget hellefisk oven på.

Hæld væsken fra caviaren og placèr en spiseskefuld i midten af rosetten. Pynt med endivie salat, sherrytomater og kviste af friske koriander.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.374 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her