Logo

Røget andebryst med avocado-tomatsalat samt gulerodsdressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røget andebryst med avocado-tomatsalat samt gulerodsdressing


#

300 g røget andebryst


Salat:

2 avocado

2 tomater

½ rødløg

1 spsk frisk mynte

1 tsk frisk basilikum


Dressing:

15 knivspids salt

70 g gulerødder

1 tsk æblecider

1 spsk valnøddeolie

1 knivspids peber

*

 
Salat: Rengør alle ingredienserne og skær dem ud.

Bland dem sammen i en stor skål.

Dressing: Bring en gryde med vand i kog.

Tilsæt salt og kog gulerødderne, skåret i store tern, i ca. 10 min. ved svag varme.

Dræn dem for vand og blend dem sammen med resten af ingredienserne samt lidt vand og smag til med salt og peber.
Anret salaten på tallerkener med tynde skiver af røget andebryst og dressingen henover.

 

Tips: Avocado kan godt misfarve, men prøv at komme lidt citron på.

Der findes gode brødopskrifter med avocado, eller læg det på en stegt kotelet, og læg et stykke ost på - bare tilberedningstiden ikke er for lang.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.886 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her