50 g flødeost - naturel
4 tsk tør sherry (kan udelades)
2 tsk kinesisk soya
1 tsk citronsaft
1 lille rød peberfrugt i fine terninger
1 spsk meget finthakket løg
2 stk røgede foreller el. 1 varmrøget ca. 375 g
1 bdt hakket persille
1 pose nøddeflager
rør osten blød med sherry, soya og citronsaft. Pil det røgede fiskekød fri for ben og skind, og mos det med en gaffel. Bland det sammen med osten, peberfrugten og det hakkede løg. Læg blandingen på et stykke pergamentpapir, og form det til et aflangt brød. Åbn papiret, og drys med nøddeflager og hakket persille, og tril "brødet", så hele overfladen dækkes. Tryk godt fast ved hjælp af papiret og luk det i begge ender. Læg rullen i køleskabet i et døgn.
Skæres i skiver og anrettes på salt med citron, cherrytomater og lun flûtes.
En meget spændende og lidt anderledes forret, der ser meget indbydende ud med de flotte farver, når man portionsanretter den.