Logo

Paneret kyllingeoverlår med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store kyllingeoverlår
2 stk sliced bacon
1 æg
rasp
salt, peber og grillkrydderi
1 løg
1 rød peberfrugt
olie
frisk persille
 
Overlårene udbenes og bacon lægges ind hvor benet er udtaget.
Stykkerne vendes i æg og rasp krydres med salt peber og grillkrydderi
Steges gyldne på panden
Løg og peberfrugt skæres i tern, svitses i en gryde med olie, tilsæt lidt grillkrydderi og lad det hele koge op i et par minutter.
Kyllingestykkerne deles med en skarp kniv, anrettes på en frokosttallerken, kompotten af løg og peberfrugt lægges ved siden af, der pyntes med en stilk frisk persille.
Der kan serveres et stykke hvidt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.273 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her