100 g smør
2 spsk purløg friskhakket
2 spsk basilikum friskhakket
2 spsk mynte friskhakket
1 tsk revet citronskal
2 citroner
30 g frisk revet parmesan ost
Smeltet smør
Salt
friskkværnet peber
800 g hellefisk i skiver a 200 g
30 g frisk revet parmesan ost til gratinering
Dæk en ovnplade med alufolie, smør alufolieen med smeltet smør, pisk smørret let og cremet med en elpisker, kom krydderurter, citronskal, citronsaft og parmesan ost i og pisk til det er jævnt.
Kom kryddersmørret på fiskestykkerne ved at løsne skindsiden i den ene side, og kom kryddersmørret under skindet, eller lav en lomme i fisken og kom smørret i lommen, læg fiskestykkerne på den smurte plade og steg dem ved mellemvarme i ovnen 3 minutter på hver side, eller indtil de er gennemstegte.
Drys herefter med parmesan ost og grill i 1 minut eller til osten er smeltet og let brunet, serveres med det samme.
Hertil kan serveres stegte Jasmin ris, blandet med grønsager efter eget valg.