Denne laksesalat består blandt andet af pocheret laks, æble,
ærter, skyr og citron. Den tager ingen tid at lave og er fyldt med smag
Tilberedningstid: 10
min. Reel arbejdstid: 10 min. Ikke fryseegnet. 2 portioner. Er du alene, så
halver portionen.
#
100 g laks
1 æble
100 g sukkerærter
25 g rødløg
estragon
200 g skyr
1 tsk kapers
citron (øko)
salt og peber
*
Kog en gryde op med
vand, læg forsigtigt fiskestykkerne ned i det kogende vand, sluk for varmen,
læg låg på og lad fisken pochere færdig 15 minutter i vandet.
Fjern eventuelt skind.
Skyl æblet, fjern
kernehuset og skær æblet i småbitte tern.
Skyl sukkerærterne
og skær dem i tynde strimler.
Pil og finthak løg.
Skyl, slyng og
finthak estragon.
Bland alt med skyr,
kapers og laks.
Riv citronskal og
pres lidt saft af citronen, og smag laksesalaten til med begge dele sammen med
salt og friskkværnet peber.
Kalorier: 374 kcal.
Protein 45 g (48%) Kulhydrat 31 g (31%) Fedt 9 g (21%) Kostfibre 5 g.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin