Logo

Laksefrikadeller med peberrodscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

120 g laks
10 g rødløg
frisk klippet dild
lidt citronsaft
salt og peber
evt. ½ tsk piri piri korn /tørret chili
3 tsk hvedemel
 
Hak laksen og bland den med de øvrige ingredienser til en fars.
Form små frikadeller og steg dem på panden uden fedtstof ved middelvarme i et par minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegt.


Peberrods creme:
62 g yoghurt
2 spsk friskreven peberrod
salt og peber

Riv peberroden og bland den i yoghurten og smag til med salt og peber.
Serveres med dampede grønne bønner, skiveskårne tomater og brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.228 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her