Logo

Laks med caviar creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g røget laks
1 iceberg salathoved
1 ds asparges
dild
agurk
tomat
 
½ l cremefraiche
2 bdt purløg
2 glas røde caviar
salt, peber
lidt citronsaft
1 tsk ravigottesauce
 
Snit iceberg fint og kom det på et fad.
Læg laksen pænt på og pynt med asparges, dild, agurke-rytter og tomat både.
Laksen kan også rulles sammen med lange asparges.
Bland cremefraiche, kaviar, fint klippet purløg, salt, peber, citron og ravigottesauce, skal kun lige vendes sammen og serveres til.
Hvis man ønsker mere sennepsmag der kommes mere ravigotte i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.469 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her