Logo

Lækker tunmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dåser tun i olie
1 mellemstort løg
2 ½ dl cremefraiche 18%
4 blade husblas
1 ½ dl piskefløde
salt og peber
saft af en citron
1 glas rød caviar
vineddike eller evt. mere citron
 
4 blade husblas udblødes i kold vand.
Tun, løg, cremefraiche og saft fra citronen blendes.
Caviar røres ud heri.
Knug vandet af husblasen og smelt den med et par skefulde kogende vand.
Hæld husblas i blandingen med en tynd stråle ved konstant piskning.
Smag til med salt, peber og vineddike eller citronsaft.
Stil i køleskabet til du kan tegne mønstre i blandingen.
Pisk fløden til skum og vend den i blandingen.
Stil i køleskabet i minimum 2 timer.
Server med flûtes, iceberg salat, cherry tomater, agurk og rødløg.
Den lækreste, blødeste tunmousse nogen sinde. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.096 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her