2 dåser tun i olie
1 mellemstort løg
2 ½ dl cremefraiche 18%
4 blade husblas
1 ½ dl piskefløde
salt og peber
saft af en citron
1 glas rød caviar
vineddike eller evt. mere citron
4 blade husblas udblødes i kold vand.
Tun, løg, cremefraiche og saft fra citronen blendes.
Caviar røres ud heri.
Knug vandet af husblasen og smelt den med et par skefulde kogende vand.
Hæld husblas i blandingen med en tynd stråle ved konstant piskning.
Smag til med salt, peber og vineddike eller citronsaft.
Stil i køleskabet til du kan tegne mønstre i blandingen.
Pisk fløden til skum og vend den i blandingen.
Stil i køleskabet i minimum 2 timer.
Server med flûtes, iceberg salat, cherry tomater, agurk og rødløg.
Den lækreste, blødeste tunmousse nogen sinde.