500 g kyllingkød
salt
peber
lidt olienolie eller smør til bruning
1-2 tsk mild paprika
1 rød peberfrugt
3 dl piskefløde
Chilisauce efter smag
1 pakke kalkun bacon i tynde skriver
100 g peanuts
Tænd ovnen på 200º.
Skær kødet i fingertykke strimler, og vend dem i salt og peber.
Brun dem i olien, og lad dem svitse 3-5 min. efter tykkelse.
Krydr med paprika.
Skær peberfrugten i strimler, og læg dem sammen med købet i et ovnfast fad.
Pisk fløden til skum og smag til med chilisause.
Skummet må gerne blive lyserødt.
Kom det ovenpå kødet.
Sæt retten i ovnen til overfladen er gylden, ca. 20 min.
Steg imens baconen sprød, og læg dem på fedtsugende papir.
Server retten med bacon og drys peanuts på, ellers sæt dem i en skål ved siden af, så hver kan drys se på efter smag.