(2 cov).
0,250 kg kogt hønsebryst.
0,100 kg Rejer i lage.
0,150 kg butterdej.
0,100 kg ananas ringe på dåse.
0,020 kg persille.
0,100 kg brød.
0,030 kg smør.
0,500 dl hønsefond.
1,500 dl cremefraiche.
4 blade frisesalat.
Salt, peber og paprika efter smag.
Det kogte hønsebryst skæres i skiver og ligges i lidt af fonden med paprika.
Butterdejen skæres i strimler på ca. 2 cm, rulles om et horn der er formet i alufolie, som er smurt. Hornet pensles med pasteuriseret helæg, og bages ved 200°C i ca. 20 min. Når hornet er kølet af, bliver det fyldt med rejer.
Hønsebryst ligges på bund af frisesalat og afpyntes med ananas ringe og persillefrit.
Dressing:
Skyllet persille blendes, vendes i cremefraiche, smages til med salt, peber og evt. lidt citron saft.