400 g mellemstore rejer (pillede)
8 blade af icebergsalat
½ dl hønsebouillon
1 lille løg (hakket)
1 fed hvidløg (fint hakket)
½ - 1 spsk karrypasta
250 g sukkerærter
2 spsk friskhakket koriander eller
2 spsk reven citronskal og 3 kviste persille (hakket)
Karrypasta:
½ dl cayennepeber
½ dl vand
2 spsk olivenolie
2 tsk spidskommen
2 tsk karry
Det mixes i en foodprocessor
Opbevares mørkt og svalt.
Læg salatbladene på fire tallerkener, og stil dem til side. Opvarm hønsebouillonen i en wok eller en stegepande ved god varme. Damp løg og hvidløg, til det er mørt, ca 5 min. Tilsæt karrypastaen. Kom rejerne i, og opvarm dem under omrøring ca. 3 min. Tilsæt sukkerærterne. Fortsæt med at røre rundt ca. 2 min. Tag wok'en fra varmen. Tilsæt frisk koriander, eller hakket persille og citronskal, og anret på tallerkenerne. Server straks.