Logo

Inspiration Angels on horseback

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kold, syrlig, sprød, med prægtig havsmag og pirrende akkompagnement - appetizer.
 
4 østers
Gele:
3 dl klaret hønsefond kogt med masser af baconsvær
3 blade gelatine
1 knsp. piment d'espelette
 
Vinaigrette:
10 g god frugtig olivenolie
2 g sherryvinaigre
østersvand
1 tsk fintsnittet skalotteløg
1 tsk fintsnittet purløg
1 spsk små croutoner af toastbrød (ristet sprøde i olivenolie med hvidløg)
1 spsk små tern af sprødstegt røget bacon
Salt, peber
 
Gele: Varm fonden op, smelt gelatinen heri, tilsæt piment d'espelette og hæld geleen ud på en bakke i et tyndt lag. Stil til afkøling (gerne natten over).
Åbn østerserne (gem vandet) og læg dem til afdrypning på et stykke papir.
 
Vinaigrette: Pisk olivenolie, sherryvinaigre og østers til en vinaigrette og smag til med salt og peber.
Vend skalotteløg, purløg, bacon og croutoner i vinaigretten lige inden servering.
 
Anretning: Skær 4 ensartede firkanter i geleen.
Læg en østers på hver firkant og rul omkring østersen.
Pensl let med lidt olivenolie og læg østersrullerne over på 4 tallerkener. Anret vinaigretten ved siden af
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.119 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her