Logo

Indbagt kyllingeoverraskelse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kyllingelever
3 pakker med butterdej
½ dl fløde
3 spsk portvin
1 løg
olie
paprika
salt og peber
et bundt friske asparges
½ kg champignon
2 æg

Kyllingeleveren svitses til den er mør, krydres med salt og peber, paprikaen svitses med i olien. løget svitses, og blandes i. Butterdej pladen rulles ud til et stort stykke, der gemmes en lille klat til pynt, kyllingeleveren lægges i og pakken samles med pisket æg. Champignonerne svitses hele og serveres til. Aspargesene koges i 5 minutter og serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her