Logo

Hvidvinsdampet ørred

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

Ørred
Løg, hakket
Citron i skiver
Hvidvin
Fløde
Asparges
Rejer
*

Ørreden fyldes med hakket løg, citronskiver og lægges i et fad, der fyldes halvt op med hvidvin.
Dampes under låg i ca 25 minutter til fisken er fast.
Hvidvinen hælde fra og koges lidt ind sammen med lidt fløde - kom evt asparges og rejer i.




 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her