Logo

Hummervariation

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
Hummersorbet:
4 dl klaret hummerfond
250 g sukker
Knust chili
Syltet ingefær
 
Varm hummerfonden op med sukker, til det er opløst.
Køl af og smag til med chili og ingefær.
Kør på ismaskine eller frys i box under jævnlig omrøring, så der ikke dannes iskrystaller.
 
Marineret hummerhale med syltet mango:
Stik et træ-spid i en levende hummer fra hoved til hale.
Kog den i godt saltet vand med koriander, laurbærblade og peberkorn.
Skær hummeren i 2-3 cm tykke skiver og mari­ner i olivenolie og lime.
Spis syltet mango til.
 
Hummertimbale med jordskokker:
Skræl 4-6 mellemstore jordskokker, skær dem i tynde skiver og for en cylinderform med dem.
Knæk 8 hummerkløer, skrab det rå hummerkød ud, hak det fint og tilsæt 1 æg, hakkede kryd­derurter samt salt og peber.
Fyld massen i formen og bag i ovnen ca. 10 minutter i vandbad ved 160°.
 
Foie gras net:
25 g foie gras
2 æg
50 g hvedemel
 
Blend ingredienserne til en lind masse, sprøjt ud som net og bag i ovnen ved 180° i 3-5  minutter.
 
Under foie gras nettet ses forrest Hummer­sorbet, i midten Marineret hummerhale og bagest Hummertimbale. Shotglasset i baggrundes ses under: Hummercreme
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.012 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her