4 store portobello svampe eller 8 store marksvampe kun hattene
1 kugle frisk mozzarella (gerne den ekstra gode buffala)
Pesto:
½ dl olivenolie
1 ½ dl basilikumblade
2-3 spsk pinjekerner
½ fed hvidløg knust
25 g fintrevet parmesan
salt
peber
Rids svampene på oversiden af hovedet.
Blend alle ingredienserne til pestoen og smør lidt pesto i revnerne på svampene.
Grill svampene kort, til pestoen synker ned i svampene.
Læg halvdelen af svampene i et ovnfast fad.
Skær osten i skiver og fordel den over de anbragte svampe.
Læg de resterende svampe over og stil ind under grillen i 10 minutter til svampene er grillede og osten halvsmeltet.
På to varme tallerkner smøres resten af pestoen ud og herpå lægges de grillede ostesvampe.
Der pyntes evt. med et par cherrytomater og gives brød til.