8 tarteletter
Sauce:
50 g smør/margarine
30 g hvedemel
2 ½ dl bouillon
1 ¼ dl hvidvin
salt
Fyld:
1 knsp.hvidløgssalt
¾ dl olie
125 g champignon
50 g hakkede pistacier
25 g hakkede mandler
100 g kogt skinke
4 stk hønsebryst
Sauce:
Rør hvedemel og smør til en smørbolle. Kog bouillonen op i en gryde. Pisk smørbollen i. Hæld hvidvin i og smag til med salt. Hold saucen varm.
Fyld:
Skær hønsekødet i små stykker. drys med hvidløgssalt. Varm olien på panden og steg kødet heri i ca. 7 min. Tag kødet op og hold det varmt.
Svits rensede champignon, der er skåret i skiver sammen med de hakkede pistacier og mandler 5 min på panden. Tilsæt den fint strimlede skinke og lad det svitse endnu 2 min.
Læg hønsekødet i bunden af tarteletterne. Fordel champignon, pistacier, mandler og skinke herover. Hæld forsigtigt saucen over og stil tarteletterne i ovnen ved 160 º i ca. 10 min.