Logo

Dampet krabbekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 fedhvidløg
6 kviste frisk koriander, finthakket
180 g krabbekød, kogt
125 g svinekød, finthakket
1 æg
2 spsk fiskesauce
1 spsk lys soyasauce
½ tsk sukker
Friskkværnet, sort peber
1 fintstrimlet, udkernet, rød chili
Nogle få, friske korianderblade

Stød hvidløg og koriander sammen til en pasta i en morter.
Bland de øvrige ingredienser undtagen chili og korianderblade i.

Smør 4 ramekin-skåle med lidt olie og stil dem i en dampkoger.
Fordel krabbefarsen i skålene og dekorer med chilistrimlerne på toppen.
Damp i 15 minutter, til farsen er fast.

Server retten drysset med korianderblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.335 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her