4 pers.
Fyld:
2 forårsløg
3 tomater
1 spsk olivenolie
salt og peber
75 g ricotta (ost)
2 spsk frisk purløg
2 spsk balsamico
1 stk ciabattabrød
1 fed hvidløg
½ dl olivenolie
Skær forårsløg i skiver og hak tomaterne.
Opvarm olien i en lille kasserolle og svits forårsløg heri.
Tilsæt tomat samt salt og peber efter smag.
Varm det igennem i et minuts tid.
Skær ricottaen i tern.
Rør tomatblandingen sammen med ricotta, hakket purløg og balsamico.
Smag til med salt og peber.
Skær brødet i skiver på ca. 1 ½ cm tykkelse.
Grill skiverne på en varm grill (eller rist dem på en brødrister) til de er gyldentbrune. Gnid skiverne på den ene side med hvidløg og pensl den samme side med olivenolie.
Kom ca. 1 spsk fyld på den olierede side af brødskiverne.
Servér som forret eller sammen med salat som et let måltid.