Pandekager, Fiskeforretter
Dej:
1 dl mælk
100 g boghvedemel
2 ½ dl cremefraiche
25 g gær
1 tsk salt
3 æggeblommer
3 æggehvider
Dertil:
450 renset stenbidderrogn, (kaviar)
2 spsk salt
1 dl hvidvin
Pynt:
Cremefraiche
1 skive røget laks
1 rødløg
dild
Dej:
Rør mælk og hvedemel til en jævning og rør cremefraiche, smuldret gær, salt og æggeblommerne i dejen. Lad det hvile i ca. 15 min. Vend derefter de stiftpiskede hvider i dejen og til sidst det smeltede smør. Bag ca. 10 små tykke pandekager.
Vend rognen med salt og hvidvin og lad den trække i ca. ½ time i køleskabet. Anret de varme pandekager på forvarmet tallerkner. Læg 3 - 4 spsk rogn herpå. Pynt med cremefraiche, laks i strimler, hakket løg og dild.