Logo

Blinis med kaviar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blinis stammer oprindeligt fra Ukraine og er en slags boghvedepandekager. Pandekagerne serveres ofte med kaviar, hvilket også er tilfældet i denne opskrift. Prøv eventuelt at servere med et glas vodka

 

Pandekager, Fiskeforretter

Dej:
1 dl mælk
100 g boghvedemel
2 ½ dl cremefraiche
25 g gær
1 tsk salt
3 æggeblommer
3 æggehvider

Dertil:
450 renset stenbidderrogn, (kaviar)
2 spsk salt
1 dl hvidvin

Pynt:
Cremefraiche
1 skive røget laks
1 rødløg
dild

Dej:
Rør mælk og hvedemel til en jævning og rør cremefraiche, smuldret gær, salt og æggeblommerne i dejen. Lad det hvile i ca. 15 min. Vend derefter de stiftpiskede hvider i dejen og til sidst det smeltede smør. Bag ca. 10 små tykke pandekager.

Vend rognen med salt og hvidvin og lad den trække i ca. ½ time i køleskabet. Anret de varme pandekager på forvarmet tallerkner. Læg 3 - 4 spsk rogn herpå. Pynt med cremefraiche, laks i strimler, hakket løg og dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her