Logo

Blanc-Manger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Blanc Manger bruges oprindeligt som en dessert. Her bliver retten dog samlet med en lækker kumquatsalat samt østers og kan bruges som en lækker og spændende appetizer.

 

 

Et glas med frugt og friskhed, som en håndgranat med smagsindtryk. Hvid, grøn og udfordrende appetizer.
 
8 østers


Blanc manger:
¼ l usødet mandelmælk
2 bl. gelatine
1 dl piskefløde
Salt
 
Kumquatsalat:
4 kumquat
12 smuttede mandler
Mandelolie
Salt
Purløg, citronmelisse, estragon, mynte
 
Åbn alle østers og tag dem ud af skallen.
 
Blanc-manger: Kog mandel mælk og salt op, tilsæt udblødt gelatine og vend flødeskum i.
Hæld cremen i en lille form og stil på køl.
Skær den stivnede creme ud i tern.
 
Kumquatsalat: Kog mandlerne møre i saltet vand og vend dem i lidt mandelolie.
Skær kumquat'erne i skiver og vend med de plukkede krydderurter. Fordel små tern blanc-manger, østers, mandler og kumquatsalat i 4 cock­tailglas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.178 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her