Et glas med frugt og friskhed, som en håndgranat med smagsindtryk. Hvid, grøn og udfordrende appetizer.
8 østers
Blanc manger:
¼ l usødet mandelmælk
2 bl. gelatine
1 dl piskefløde
Salt
Kumquatsalat:
4 kumquat
12 smuttede mandler
Mandelolie
Salt
Purløg, citronmelisse, estragon, mynte
Åbn alle østers og tag dem ud af skallen.
Blanc-manger: Kog mandel mælk og salt op, tilsæt udblødt gelatine og vend flødeskum i.
Hæld cremen i en lille form og stil på køl.
Skær den stivnede creme ud i tern.
Kumquatsalat: Kog mandlerne møre i saltet vand og vend dem i lidt mandelolie.
Skær kumquat'erne i skiver og vend med de plukkede krydderurter. Fordel små tern blanc-manger, østers, mandler og kumquatsalat i 4 cocktailglas.