Logo

Blæksprutter - Polpo verace

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Blæksprutter i småstykker koges på panden under låg i eget havvand, tilsættes olie, hvidvin, rosmarin, 1 fed hvidløg og laurbærblad.
Vupti, klar til serve­ring.

Totano, en slags blæksprutte, nærmest som blæksprutteringe, friteres i olivenolie med jordbær! 
og dryppes med en dråbe aceto balsamico på jordbærrene.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.293 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her