Logo

Avocadomos med krebsehaler og ristet brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Er der for meget fyld anbringes dette i små cirkler direkte på tallerkenen. Pynt med salat og cherrytomater og evt. sorte oliven.

Er der for meget fyld anbringes dette i små cirkler direkte på tallerkenen.

Pynt med salat og cherrytomater og evt. sorte oliven.

 

3-4 avocado

½ citron

6 spsk fromage frais

salt og peber

200 g krebsehaler i lage

4 skiver toastbrød

 

Avocadoerne moses med en gaffel og overhældes med saften af en halv citron, efter at skal og sten er fjernet.

Citronsaft bevirker, at avocadoerne forbliver grønne.

Fromage frais tilsættes, og der smages til med salt og peber.

Mosen og trefjerdedele af krebsehalerne vendes sammen, og fyldet anbringes i de tomme avocadoskaller.

Brødet ristes og skæres ud i trekanter.

Forretten anrettes portionsvis på tallerkener.

De tiloversblevne krebsehaler arrangeres ved siden af og oven på avocado skallen.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 5.198 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her