Logo

Asparges med kaviarsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg grønne asparges
1 ½ dl cremefraiche 38%
½ dl piskefløde
100 g kaviar (ufarvet)

Skær den nederste skive af aspargesen. Kog dem aspargesen i letsaltet vand i 5 min. Rør cremefraiche, fløde og kaviar sammen. Fordel asparges på tallerkener.Kom lidt sauce over.Server evt. med brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her