Logo

Andebryst med figensalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne ret med andebryst, blandet salat for eksempel mangold, og en lækker figensalsa vil være en ganske glimrende forret. Hvis du har en rest gås, flæskesteg eller andesteg kan det sagtens bruges i stedet,

 

 

Madopskrift billede

 

Kødet kan også erstattes af gås, flæskesteg eller en rest ande­steg. (4 personer)
 
2 andebryster.
1 spsk extra jomfruolivenolie.
Salt, sort peber.
Blandet salat, fx mangold og mizuna
 
Figensalsa:
200 g tørret figner.
1 dl rødvin.
1 spsk extra jomfruoli­venolie.
En anelse citrussaft.
Kværnet sort peber
 
Figensalsa: Hak fignerne groft og kom dem i en gryde med rødvin.
Lad simre, til fignerne er bløde.
Smag til med citrus­saft og kværnet peber og tilsæt til sidst olivenolie.
 
Snit andebrysterne på skindsiden og gnid dem godt med salt og sort peber.
Steg dem i 7-10 minutter på hver side på en pande.
Lad trække 10 minutter og skær dem i skiver.
Anret med salat og dryp salsaen over.
Server eventuelt med tynde skiver sprød ristet brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.636 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her